Каша з гарбуза

                          Каша з гарбуза

Для приготування такої смачної каші вам знадобиться:

2 склянки молока;
3/4 склянки води або можна взяти молоко;
3 склянки нарізаної кубиками гарбуза;
1 склянку пшоняної крупи;
1 ч. л. солі;
1 ст. ложка цукру/цукрозамінника (все на ваш смак).
Приготування

1. Додайте 1 склянку молока і воду в каструлю, покладіть туди порізану кубиками гарбуз і накрийте кришкою. Варити гарбуз потрібно 15-20 хвилин або поки гарбуз не стане мякий

2. Додайте в каструлю ще 1 склянку молока. Після чого висипте в каструлю пшоно, сіль і цукор. І готуйте накривши кришкою на середньому або малому вогні, поки пшоно не стане м’яким і залишиться мало рідини в каструлі. У середньому вийде близько 45 хвилин.


3. Все добре перемішайте і кашу можна подавати! Пшоняна каша з гарбузом готова!

Кілька порад!

якщо каша здається занадто сухий і залишається мало рідини, можна додати ще води або молока, все залежить від консистенції, яку ви любите.
в якості підсолоджувача в кашу можна використовувати мед або кленовий сироп.
у кашу можна додавати різні сухофрукти і горіхи.
Каша з гарбуза Каша з гарбуза Reviewed by Unknown on вересня 18, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.