Рецепт курячих стегенець з картоплею

           Рецепт курячих стегенець з картоплею

інгредієнт кількість 1. Курячі стегна 4 шт. 2. Картопля 8 шт. 3. Приправа для м`яса (готова суміш) 15 гр. 4. Сметана 150 гр. 5. Приправа для картоплі (готова суміш) 15 гр. 6. Рослинна олія 1ст ложка
В першу чергу, курку потрібно сполоснути в теплій воді і очистити від зайвого жиру. Для цього необхідно зняти обволікаючу її плівку за допомогою гострого ножа. За бажанням, стегенця можна нарізати або залишити їх цілими. У першому випадку краще розрізати їх уздовж по лінії суглоба на дві рівні частини. Використовуючи кухонні паперові рушники, необхідно просушити м`ясо від води. Стегна слід приправити готовою сумішшю, рівномірно розподіляючи її. Сметана виступатиме в якості маринаду, використовуючи половину від загальної кількості, їй потрібно рясно змастити курку. Замариноване м`ясо необхідно закрити кришкою і залишити в холодильнику на 1 годину. Сметана і спеції повинні добре просочити стегенця, так, в результаті готування вони будуть ніжніше
Картоплю треба спершу очистити і як слід відмити від бруду. Слід нарізати його або на довгасті часточки, або брусками. Так само, як і у випадку з м`ясом, картоплю краще поперчити спеціальної приправою
Що залишилася частиною сметани потрібно змастити картоплю. Спеціальний посуд, яка підходить для духовки, попередньо слід змастити олією. Нижній шар посуду потрібно рівномірно застелити картоплею, а зверху покласти замариноване м`ясо.

Рецепт курячих стегенець з картоплею Рецепт курячих стегенець з картоплею Reviewed by Unknown on вересня 16, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.