Рецепт приготування швидкої італійської піци
Знадобиться:
2,5 склянки борошна;
1 склянка води теплої;
2 ст.л. оливкової олії;
2 ч.л. дріжджів сухих швидкодіючих;
1 ч.л. солі.
Для начинки:
1 пучок базелик
150гр ковбаскі
250гр рубаних помідорів;
150гр сиру моцарела;
2 зубчики часнику;
1 ст.л. масла оливкового;
1 ч.л. оре гано;
перець;
сіль.
Як швидко приготувати італійську піцу
Борошно просіяти в миску, в центрі зробити поглиблення, влити олію, всипати сіль і дріжджі, акуратно вливаючи в ямку воду, підмішувати борошно з країв до центру, замісити в’язке тісто, викласти його на стіл, присипаний борошном і місити 10 хв до еластичності, накрити тісто і дати йому підійти в теплі (найкраще викласти його в тарілку, а її поставити в більшу ємність з гарячою водою) 20 хв. Поки тісто підходить, дрібно нарізати часник, на 1 ст.л. масла його обсмажити, додати помідори, посолити і поперчити, всипати орегано, згасити 15 хв на повільному вогні.
Навпіл розділити тісто, розтягнути кожну половину акуратно від центру краї, розкачати качалкою до товщини не більше 0,5 см. Викласти томатний соус на обидві піци, зверху укласти нарізаний тонкими скибочками сир, базилік, випікати піцу 10 хв у розігрітій до 220 градусів духовці до розплавлення сиру.
Піцу багато хто любить не тільки за різноманітність начинок, а й за швидкість приготування. Навчившись готувати смачну домашню піцу за запропонованими рецептами, ви отримаєте масу похвал від задоволених родичів та друзів!
Рецепт приготування швидкої італійської піци
Reviewed by Unknown
on
вересня 20, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
вересня 20, 2017
Rating:

Немає коментарів: