Пастрома из куриного филе в духовке

Пастрома з курячого філе в духовці

складові
куряче філе 800 г
вода 2 склянки
перець горошком 1 ч.л.
крупная соль 2 ст.л.
сахар 2 ст.л.
лавровий лист 2-3 шт.
мед 2 ст.л.
оливковое масло 2 ст.л.
соевый соус 1 ст.л.
молотая паприка 1 ст.л.
часник 2-3 зуб
Куряча пастрома в духовці / depositphotos.com
1. Куряче філе помити.

2. У миску налити воду, додати сіль, цукор, перець і лавровий лист. Додати куряче філе, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч.

Читай також:
Запечена курка з журавлинним соусом
3. На наступний день вийняти м'ясо з маринаду, помити під проточною водою і обсушити серветкою.

4. Приготувати глазур з меду, оливкового масла, соєвого соусу, паприки, перцю і часнику.

5. Добре змастити філе глазур'ю і залишити маринуватися на 2-3 години.

6. Згорнути грудки в рулети, щільно обв'язати ниткою і прибрати в холодильник на ніч.

7. Духовку нагріти до 160 градусів. Запікати можна в формі або на листі, застеленому фольгою. Поставити м'ясо в духовку на 1 годину. Через 40 хвилин від початку запікання збільшити температуру до 180 градусів, вийняти м'ясо з духовки і змастити його нагромадженням соком.

8. Готову пастрамі дістати з духовки і дати їй охолонути. 


Пастрома из куриного филе в духовке Пастрома из куриного филе в духовке Reviewed by Unknown on жовтня 02, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.