Паштет із свинячої печінки - кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати паштет із свинячої печінки.
Паштет із свинячої печінки - кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати паштет із свинячої печінки.
Паштет із свинячої печінки - загальні принципи приготування
Якщо ви сидите на дієті, і разом з тим не уявляєте свого життя без м'ясного, то вам на допомогу субпродукти. Найбільш корисною є печінка. Печінку можна приготувати будь-яким способом - підсмажити, відварити, згасити. Спробуйте приготувати паштет з печінки. Ті паштети, що ми звикли купувати в магазині, не йдуть ні в яке порівняння з домашнім стравою.
Паштет із свинячої печінки - підготовка продуктів та посуду
Печінка перед приготуванням потрібно підготувати - помити, зняти з неї плівки, а після порізати. Крім того, вам знадобляться овочі, куряче яйце, молоко або вершки. Варіюючи кількість цих продуктів, ви зможете зробити паштет більш густим або пастоподібним.
Необхідні інгредієнти:
400 грам печінки
150 грамів м'яса (м'якоть)
170 грам грудинки або бекону
Цибуля 2 штуки
Морква 1 штука
1 яйце
1 їдальня ложка борошна
100 мл вершків
Приправи за смаком
Спосіб приготування:
Першим ділом відваримо печінка - помістіть її в киплячу воду на п'ять-шість хвилин, попередньо звільнивши від плівок.
Овочі почистіть, після чого пропустіть і через м'ясорубку або подрібніть блендером.
Подрібніть охолоджену печінку і м'ясо.
Перемішайте овочі, м'ясо з печінкою, молоко і яйце.
Бекон порізати тонкими слайсами і викладіть їм форму, в якій будете готувати паштет.
У форму поверх бекону викладайте готову масу. Випікайте паштет близько однієї години при температурі 200 градусів.
Готовий паштет не виймаючи з форми переверніть на тарілку, притисніть зверху чимось важким, для того щоб витікала рідина. Залиште на 5-6 годин в холодильнику, після чого можете подавати.
Паштет із свинячої печінки - загальні принципи приготування
Якщо ви сидите на дієті, і разом з тим не уявляєте свого життя без м'ясного, то вам на допомогу субпродукти. Найбільш корисною є печінка. Печінку можна приготувати будь-яким способом - підсмажити, відварити, згасити. Спробуйте приготувати паштет з печінки. Ті паштети, що ми звикли купувати в магазині, не йдуть ні в яке порівняння з домашнім стравою.
Паштет із свинячої печінки - підготовка продуктів та посуду
Печінка перед приготуванням потрібно підготувати - помити, зняти з неї плівки, а після порізати. Крім того, вам знадобляться овочі, куряче яйце, молоко або вершки. Варіюючи кількість цих продуктів, ви зможете зробити паштет більш густим або пастоподібним.
Необхідні інгредієнти:
400 грам печінки
150 грамів м'яса (м'якоть)
170 грам грудинки або бекону
Цибуля 2 штуки
Морква 1 штука
1 яйце
1 їдальня ложка борошна
100 мл вершків
Приправи за смаком
Спосіб приготування:
Першим ділом відваримо печінка - помістіть її в киплячу воду на п'ять-шість хвилин, попередньо звільнивши від плівок.
Овочі почистіть, після чого пропустіть і через м'ясорубку або подрібніть блендером.
Подрібніть охолоджену печінку і м'ясо.
Перемішайте овочі, м'ясо з печінкою, молоко і яйце.
Бекон порізати тонкими слайсами і викладіть їм форму, в якій будете готувати паштет.
У форму поверх бекону викладайте готову масу. Випікайте паштет близько однієї години при температурі 200 градусів.
Готовий паштет не виймаючи з форми переверніть на тарілку, притисніть зверху чимось важким, для того щоб витікала рідина. Залиште на 5-6 годин в холодильнику, після чого можете подавати.
Паштет із свинячої печінки - кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати паштет із свинячої печінки.
Reviewed by Unknown
on
жовтня 02, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 02, 2017
Rating:

Немає коментарів: