Сирні мафіни (улюблені)
Інгредієнти
сир домашній
200 г.
цукор
8 ст.ложок
яйця курячі
2 шт.
масло вершкове
150 г.
борошно пшеничне
200 г.
родзинки (за бажанням)
розпушувач тіста
1 ч.ложка
сіль
Розраховано на 12 порцій
Інгредієнти
Коли вперше придбала форми для випікання маленьких мафінів, рецепт мафінів із сирного тіста випробувала одним з перших, відтоді вони одні з найулюбленіших. Мафіни виходять дуже пухкі та ароматні.
Сирні мафіни (улюблені)
Приготування
Масло вершкове розтопити.
У мисці змішати пшеничне борошно, розпушувач для тіста, цукор і сіль.
В іншій мисці збити за допомогою виделки яйця (великі, у мене по 70 г кожне), додати розтоплене масло, ретельно перемішати, додати до сиру, перемішати. Поступово додати борошно і ще перемішувати до утворення однорідної маси.
Беремо спеціальні паперові формочки для кексів (у мене 50мм на 30мм) і викладаємо в них тісто.
Випікати хвилин 25-30 при температурі 180 градусів до утворення золотистої скоринки.
Виходить 12 штук.
Інгредієнти
сир домашній
200 г.
цукор
8 ст.ложок
яйця курячі
2 шт.
масло вершкове
150 г.
борошно пшеничне
200 г.
родзинки (за бажанням)
розпушувач тіста
1 ч.ложка
сіль
Розраховано на 12 порцій
Інгредієнти
Коли вперше придбала форми для випікання маленьких мафінів, рецепт мафінів із сирного тіста випробувала одним з перших, відтоді вони одні з найулюбленіших. Мафіни виходять дуже пухкі та ароматні.
Сирні мафіни (улюблені)
Приготування
Масло вершкове розтопити.
У мисці змішати пшеничне борошно, розпушувач для тіста, цукор і сіль.
В іншій мисці збити за допомогою виделки яйця (великі, у мене по 70 г кожне), додати розтоплене масло, ретельно перемішати, додати до сиру, перемішати. Поступово додати борошно і ще перемішувати до утворення однорідної маси.
Беремо спеціальні паперові формочки для кексів (у мене 50мм на 30мм) і викладаємо в них тісто.
Випікати хвилин 25-30 при температурі 180 градусів до утворення золотистої скоринки.
Виходить 12 штук.
Сирні мафіни (улюблені)
Reviewed by Unknown
on
березня 11, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
березня 11, 2018
Rating:

Немає коментарів: