Печиво з яблуками
Інгредієнти для приготування: Печиво з яблуками
борошно - 150 г,
цукрова пудра - 50 г,
вершкове масло - 100 г,
яйце - 1 шт.,
сметана - 1 ст. ложка.
яблука - 3 шт.
цукор - 2 ст. ложки,
кориця - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Печиво з яблуками
У борошно додайте вершкове масло, подрібніть ножем. Додайте цукрову пудру, яєчний жовток і сметану. Замісити тісто і поставте в холодильник на півгодини.
Розкачайте тісто, виріжте з нього кола.
Яблука очистіть, розріжте на 8 часточок. На кожен кружок тіста покладіть по часточці яблука і складіть навпіл.
Верх коржика змастіть збитими в піну білками і посипте цукром з корицею.
Викладіть печиво на деко і випікайте 15 хвилин при 180 °C.
Печиво з яблуками
Reviewed by Unknown
on
березня 22, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
березня 22, 2018
Rating:

Немає коментарів: